Книга рецептів

Хрусткі хлібні палички з гарбузом: дуже бюджетний домашній делікатес

22:26 — 12 жовтня 2024 eye 69

Хлібні палички популярні в багатьох країнах, наприклад, в Італії, Іспанії. Вони можуть бути як солоними, так і солодкими. Але солоні поширені більше. Придбати їх можна і в Україні. Коштують хлібні палички досить дорого. А ось спекти — доволі бюджетно.

Дуже важлива у домашній випічці натуральність інгредієнтів. Корисний для здоров'я гарбуз додасть особливий неповторний смак.

Рецептом ласощів поділилася кулінарка Елла Іванова, яка раніше розповіла, як приготувати сливовий зефір.

— Чим довше тримаєте хлібні палички в духовці, тим хрусткіші вони будуть, — каже Елла Іванова. — Приготуйте — не пошкодуєте. Ці ласощі сподобаються всій вашій родині. Подавайте до чаю чи кави!

Хлібні палички

Замісити тісто, додавши до нього пюре із запеченого та пропущеного через сито гарбуза. Залишити у холоді на 30 хвилин. Розкачати. Нарізати на смужки. Сформувати палички.

Випікаємо при 150−160 градусах приблизно 10−12 хвилин.

І смачного!

Читайте також рецепт гарбуза, фаршированого нутом, овочами та спеціями — справжньої перлини осіннього столу. Також візьміть на замітку рецепт корисної та смачної вівсянки з чорносливом та горіхами.

Фото з альбому Елли Іванової