Блогерка Alina FooDee, яка запропонувала рецепт смачного й поживного «Чехословацького супу», порадила приготувати соковитий, ароматний салат з яловичиною, помідорами, перцем та огірками. Готується страва без майонезу.
«Цей салат ідеальний варіант для тих, хто цінує легкі, але ситні страви. Яловичина надає насичений смак, а свіжі овочі додають яскравості та хрускоту. Заправка — справжня знахідка: вона не тільки замінює майонез, але і робить салат неймовірно смачним», — впевнена Аліна.
За її словами, рецепт салату дуже простий, але страва підійде не тільки для звичайної вечері, а й для святкового столу.
Інгредієнти:
Перець — 1 шт.
Яловичина — 300 г
Помідори чері — 12 шт.
Огірок — 1 шт.
Цибуля — 0,5 шт.
Петрушка — невеликий пучок
Рослинна олія — 3 ст.л.
Соєвий соус — 2−3 ст.л.
Чорний мелений перець — за смаком
Часник сушіння — 0,5 ч.л.
Кунжут — 1 ч.л.
Приготування:
Перець нарізати соломкою. Помідори чері нарізати на четвертинки. Огірок нарізати на тонкі смужки. Цибулю тонко нарізати.
Яловичину теж тонко нарізати й обсмажити на сильному вогні до рум'яності та готовності.
Коли м'ясо обсмажиться, зменшити нагрівання до мінімального. Додати до нього сушений часник, чорний мелений перець, смажений кунжут, соєвий соус. Перемішати.
Потім викласти м'ясо до овочів. Салат готовий.
Раніше Alina FooDee поділилася рецептом смачної вечері — чахохбілі на сковороді. А для тих, хто дотримується дієти, підійде рецепт вечері з брюссельської капусти та моркви.