Книга рецептів

Дуже ніжний бульйон з індички: легко та просто

22:25 — 20 жовтня 2024 eye 439

Прохолодного осіннього дня хочеться гарячого супу або бульйону. Ці страви ситні та досить бюджетні. То чому ж не приготувати курячий або індичий бульйон? Це легко та просто. Подавайте зі свіжим хлібом — житнім чи пшеничним або з тостами. Також дуже смачно буде із гречаним хлібом, який зараз дуже популярний.

Рецептом неймовірно смачного індичого бульйону поділилася кулінарка Елла Іванова.

— Думаю, що цей дуже ніжний бульйон сподобається вам та вашим близьким, — каже Елла Іванова. — Першу воду після закипання при варінні м'яса раджу злити. Я так завжди роблю.

Бульйон з індички


Індичине філе відварити до напівготовності. Додати обсмажені на сковороді порізані на шматочки моркву та цибулю. Посолити та поперчити, додати яблучний оцет. Варити до готовності. Наприкінці додати свіжу зелень.

І смачного!

Раніше Елла Іванова поділилася рецептом дуже смачних домашніх пряників, від яких будуть у захваті і дорослі, і діти.

Читайте також, як приготувати запечені яблука з корицею — корисний десерт для стрункої талії.

Фото з альбому Елли Іванової