Книга рецептів

Дуже смачне печиво без вершкового масла та розпушувача: згадайте смак дитинства

22:25 — 24 жовтня 2024 eye 538

У кожної людини свій улюблений смак печива. І, напевно, він родом з дитинства, коли мама або бабуся пекли ці ласощі, і аромат розносився по всій оселі. І, напевно, кожна дитина думала: «Ну коли ж воно буде готове? Коли нарешті можна буде спробувати?» — і рахувала хвилини…

Але настає час пекти печиво самим і пригощати ним рідних та близьких. І нехай вони насолоджуються його смаком та ароматом.

Рецептом смачного печива, яке готується без додавання розпушувача та вершкового масла, поділилася кулінарка Елла Іванова.

- Готується це печиво дуже просто і швидко, — каже Елла Іванова. — Подавайте до чаю або кави. Думаю, воно вам сподобається.

Печиво без вершкового масла та розпушувача

Збити білки з цукром і сіллю. Додати жовтки та просіяне борошно, а наприкінці — ванільний і коричневий цукор. Замішуємо тісто.

Випікаємо печиво за температури 180 градусів 10−12 хвилин.

І смачного!

Нагадаємо рецепт розкішного торта за 10 хвилин без духовки.