Паштет на скибочці свіжого ароматного хліба з хрусткою скоринкою — що може бути смачніше? Можна, звісно, купити готовий у магазині. Але ціна, повірте, буде чималою. А можна приготувати ці ласощі вдома. І це обійдеться набагато бюджетніше. До того ж ви будете впевнені в натуральності інгредієнтів, які використовуєте, що важливо, якщо ви дбаєте про здоров'я своє і близьких вам людей.
Рецептом ласощів поділилася з «ФАКТАМИ» кулінарка Елла Іванова, яка раніше давала рецепт оселедцевого паштету.
- Цей паштет такий смачний, що не відірватися, — каже Елла Іванова. — Готується він легко і просто. А задоволення від смаку отримаєте величезне!
Курячий паштет із морквою
- 300 г відвареного філе курки
- Сіль
- Перець
- 50−80 г вершкового масла із зеленню та часником
- 1 морквина з бульйону
- Трохи бульйону (за смаком)
Відваріть філе з морквою та цибулею до готовності. Вийміть м'ясо та моркву з бульйону. Усі інгредієнти з'єднайте та пропустіть через блендер. Охолодіть. Подавайте з тостами або свіжим хлібом. Доповніть за бажання листом зеленого салату.
І смачного!
Нагадаємо рецепт квасолевого паштету з сушеними грибами.
Фото з альбому Елли Іванової