Книга рецептів

Маринована червона цибуля: яскравий смак осені

22:25 — 2 листопада 2024 eye 1968

Маринована червона цибуля — це яскравий смак осені. Її можна додавати в салати і бургери, також вона чудово поєднується з борщем і м'ясом. Приготувати таку цибулю простіше простої. Головне — все це натуральні інгредієнти, що дуже важливо для здоров'я. Ну і, звичайно, маринована в домашніх умовах цибуля дуже бюджетна, що для багатьох людей теж має значення.

Рецептом чудової маринованої червоної цибулі поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова, яка любить експериментувати на кухні з продуктами.

— Це і смачно, і корисно, — каже Елла Іванова. — Така цибуля у мене практично завжди є в холодильнику. Це дуже зручно. Приготуйте мариновану червону цибулю — не пошкодуєте.

Маринована червона цибуля

(з розрахунку на півлітрову баночку)

Порізану на кільця цибулю з'єднуємо з яблучним оцтом, сіллю, цукром та перцем. Все це заливаємо окропом, охолоджуємо та поміщаємо баночку у холодильник. А за добу можна вже знімати пробу. Думаю, вам сподобається.

Смачного!

Раніше популярна фудблогерка Лілія Цвіт розповіла, як приготувати осінній салат з грибами — святковий і на вигляд, і на смак.

Фото з альбому Елли Іванової