Книга рецептів

Ніжні та корисні: готуємо котлети по-єврейськи

20:05 — 6 листопада 2024 eye 19437

Єврейські господині завжди відрізнялися особливою кулінарною кмітливістю і примудрялися одну курку перетворити на 8−10 страв. Навіть шкіру з курки можна було зняти, нафарширувати борошняною сумішшю або тим, що в будинку є, і зварити чи запекти. А курячі котлети приготувати - це святе, ділиться кулінарка Маргарита Саргірова.

Складники:

Приготування:

Все перекрутити через м'ясорубку, додати яйця та спеції. Добре перемішати та відправити в холодильник на 1 годину. Смажити на олії, викладаючи по 1 ст. л. фаршу, по 2 хв з кожної сторони. Вогонь вищий за середній.

Нагадаємо рецепт «пухкеньких» котлет, як у мами.