Книга рецептів

Мармурова запіканка з гарбузом і маком: корисні ласощі, які легко готувати

20:04 — 11 листопада 2024 eye 205

Сезон гарбузів у розпалі! І є безліч смачних і доступних рецептів для того, щоб насолодитися смаком гарбуза. Тому додайте до своєї скарбнички рецептів смачний десерт, яким із задоволенням поласуєте ви та ваша родина, ділиться дієтологиня Катерина Черкаська.

Складники:

Приготування:

Гарбуз нарізаємо на невеликі шматочки і відварюємо до готовності.

До гарбуза додаємо 1 с. л. борошна, жовток яйця, мед, цедру апельсина та корицю. Все перебиваємо блендером до однорідної консистенції.

В блендер відправляємо кисломолочний сир, білок, мед, ванілін і перебиваємо до однорідної консистенції. Потім додаємо мак і перемішуємо. В форму для запікання по черзі викладаємо ложку гарбузової основи та ложку сирної основи. Потім беремо шпажку і в довільному порядку робимо візерунки, перемішуючи дві основи. Випікаємо запіканку 25 хв при 190 градусах.

Нагадаємо рецепт гарбузової ікри.