Книга рецептів

Найсмачніші смажені баклажани: «азіатський» рецепт від Мирослави Пекарюк

14:01 — 25 листопада 2024 eye 147

Мирослава Пекарюк, яка брала участь у 12-му сезоні кулінарного шоу «МайстерШеф» та ділилася рецептом закарпатської «Велятинської дзями», розповіла, як приготувати баклажани по-азійські.

«Це — найсмачніші баклажани, які я будь-коли їла», — пише вона на своїй сторінці у соцмережах і докладно розповідає про процес приготування.

Інгредієнти:

Читайте також: Баклажани як з діжки: дуже смачний і простий рецепт квашених синеньких з морквою і часником

Приготування:

Про те, як замаринувати баклажани з перцем на зиму, а також про рецепт баклажанів в гострому соусі читайте на нашому сайті.

Фото — скріншот