Книга рецептів

Мариновані грибочки на Миколая чи на Різдво: рецепт від симпатичної фудблогерки

10:00 — 6 грудня 2024 eye 694

Мариновані гриби — смачна закуска, яка стане чудовим доповненням до сімейного обіду на день Святого Миколая чи Різдво, а також чудовою вечерею у будь-який день. Страви з грибами пропонують як відомі фудблогери на кшталт Alina FooDee, так і блогерки, які тільки роблять свої кроки у ТікТок чи інших соціальних мережах.

І цьому не варто дивуватися, адже мариновані гриби мають насичений смак, пікантний аромат та можуть зберігатися довгий час. До того ж подавати мариновані гриби можна з м’ясом, рибою, картоплею або додавати в салати.

Свій варіант маринованих грибів запропонувала невідома блогерка, учасниця групи в Telegram «Кулінарна книга», яку пов'язують з Євгеном Клопотенком.

Для приготування грибів за таким рецептом знадобляться

Інгредієнти:

Приготування

1. У кастрюльці змішуємо соєвий соус, яблучний оцет, цукор, воду. Кидаємо імбир шматочком.

2. Доводимо до кипіння.

3. Кидаємо вимиті гриби, доводимо до кипіння.

4. Даємо покипіти 5 хвилин.

5. Вимикаємо, даємо постояти — 30 хвилин, у розсолі.

Також вам може сподобатися рецепт квашених дрібних помідорів, які ви так і не використали для консервування.