Книга рецептів

Печінковий рулет: смачна та дуже легка закуска до святкового столу від відомої шеф-кухаря

13:09 — 7 грудня 2024 eye 6074

Кулінар Валентина Саєнко, яка раніше ділилася рецептом курячого філе по-київські, розповіла, як приготувати смачну закуску — печінковий рулет.

Рецепт вона виклала на своїй сторінці у соцмережах, зазначивши, що ця легка закуска відмінно підійде і для святкового столу.

Інгредієнти:

Читайте також: Найніжніший паштет з курячої печінки від Ольги Рябенко: насичений смак і просто тане у роті

Приготування:

«Я свій рулет ще змастила майонезом і обсипала горіхами та зеленню», — додає авторка рецепту.

Раніше кулінар Елла Іванова поділилася рецептом мусу з курячої печінки.

Фото — скріншот