Книга рецептів

Салат з куркою, буряком та кус-кусом: для тих, хто слідкує за фігурою

20:04 — 11 грудня 2024 eye 96

Це дуже незвичні поєднання! Цей рецепт з’явився в ході експерименту. Чудовий рецепт обіду, де гармонічно поєднується крупа, овочі та м’ясо, ділиться дієтологиня Катерина Черкаська, яка давала рецепт курячого рулету із сиром.

Складники:

Заправка для салату:

Приготування:

Відварюємо до готовності куряче філе, заливаємо окропом кус-кус. Нарізаємо кубиком буряк, авокадо, огірок та відварене куряче філе. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо сир, мілко нарізану зелень, заправляємо заправкою та посипаємо подрібненими горіхами та мілко нарізаною зеленню.

Нагадаємо рецепт квасолевого закусочного рулету, що нарізається, як ковбаска.