Книга рецептів

Яблучні грінки з ароматом кориці до святкового сніданку: готуйте із задоволенням

21:59 — 14 грудня 2024 eye 144

Чудова ідея для святкового сніданку - яблучні грінки з ароматом кориці. Приготувати їх нескладно. А ось результат перевершить ваші очікування, і можливо, ви захочете приготувати їх не раз. Подавайте такі грінки до чаю або кави красиво, як у ресторані. Близькі люди обов'язково це оцінять і напевно згадуватимуть цей святковий сніданок не один раз.

Рецептом ласощів поділилася кулінарка Елла Іванова.

Яблучні грінки з ароматом кориці

Для подачі

Яблука очищаємо і натираємо на крупній тертці. Додаємо яйце, цукор і корицю, швидко перемішуємо, щоб яблука не потемніли. Скибочки батона змащуємо вершковим маслом і викладаємо маслом донизу на суху холодну сковороду. Підрум'янюємо на повільному вогні близько п'яти хвилин, накривши сковороду кришкою. Викладаємо яблучну суміш на кожну скибочку. Накриваємо кришкою і готуємо 5−7 хвилин.

За бажання подавайте з медом і свіжою м'ятою.

І смачного!

Нагадаємо рецепт новорічного салату, порційна подача якого захопить ваших гостей.

Фото з альбому Елли Іванової