Попри триваючу агресію сусідньої країни, українські господині хочуть зустріти новорічні свята якомога яскравіше, аби хоч так потішити себе і рідних.
Тим більше, що ось-ось закінчиться високосний рік, а значить, можна сподіватися на добрі зміни.
Саме з таким настроєм пішла на кухню молода господиня, авторка каналу «Food Good — смачні рецепти українською».
Вона вирішила відкласти в сторону шкідливий майонез і заправила свій новорічний салат авторським соусом на основі олії, соєвого соусу, гірчиці в зернах та лимонного соку.
Для приготування салату «Різдвяний віночок» візьміть:
Приготування
Викладіть на велику тарілку листя руколи, сформувавши з них зелений віночок.
Шматочки вершкового сиру загорніть у смужки риби та викладіть готові «трояндочки» зверху на вінок.
Поруч розташуйте помідори чері (їх можна порізати на четвертинки, або ж навпіл в залежності від розміру).
Наступна прикраса — кульки моцарели та чорні маслини.
Наостанок викладіть на віночок філе мандаринок і за бажанням присипте увесь салат сезамом.
Соусом салат слід поливати безпосередньо перед подачею.
Зі святом і нехай смакує!
А ось суперфіналістка «Майстер Шеф» представила апетитний варіант закуски з оселедцем до новорічного столу.