Тоді як кабачкова ікра подобається багатьом, чи пробували ви колись гарбузову ікру? Якщо ні, варто якось її приготувати. Гарбузова ікра з тостами — справжня насолода. Вона яскрава, смачна та ароматна. А готується дуже просто. Подавайте тости з гарбузовою ікрою, прикрасивши їх свіжою зеленню — наприклад, петрушкою або кропом. Якщо хочете зробити страву гострішою, використовуйте як додаток перець чилі.
Рецепт кулінарки із Кривого Рогу Елли Іванової варто взяти на замітку.
Гарбузова ікра
Нарізаємо гарбуз, перець, морквину, додаємо черрі та часник і олію — і запікаємо овочі в духовці при температурі 180 градусів приблизно хвилин 20−25.
Очищаємо від шкірки. Смажимо цибулю на олії, додавши сіль, перець, паприку і щіпку цукру. Додаємо очищені овочі, воду та оцет. Тушкуємо до м'якості цибулі — хвилин десять. Подрібнюємо за допомогою блендера.
І смачного!
Любителям гарбуза радимо також приготувати дуже смачну закуску — запечений в духовці гарбуз з беконом.
Читайте також рецепт приготування святкової страви зі свіжої риби — фаршированої щуки.
Фото з альбому Елли Іванової