Книга рецептів

Чудовий домашній соус до м’яса: смачно, як у ресторані

22:02 — 3 січня 2025 eye 1338

М'ясо і соус — ідеальний тандем, якщо смачно приготовані. Сьогодні соусів у магазинах так багато, що очі розбігаються. Але домашній соус є домашній. По-перше, він натуральний, по-друге, обійдеться дешевше, ніж магазинний.

А по-третє, ви можете керувати смаком: зробити соус або гострішим, або ніжнішим… Подавайте його красиво й апетитно.

Такий соус підійде до будь-якого виду м'яса. Готується він легко і просто, що теж для багатьох важливо. Такий соус може прикрасити і святковий стіл, і буденний.

Рецептом часниково-томатного соусу до м'яса поділилася кулінарка Елла Іванова.

- Цей соус напевно сподобається вам і вашим близьким, — каже Елла Іванова. — Він чудовий.

Домашній часниково-томатний соус до м'яса

Усі інгредієнти з'єднати та пропустити через блендер. Зелень вибирайте на свій смак. Це можуть бути кріп і петрушка. Якщо хочете, щоб соус був гострішим, додайте перчик чилі. Подавайте з м'ясом.

Смачного!

Нагадаємо рецепт зеленого соусу.

Фото з альбому Ольги Сметанської