Книга рецептів

Яєчний салат із запеченим яблуком: смачно та ситно

21:59 — 12 січня 2025 eye 273

Запечене яблуко має незвичайний смак. Прекрасна ідея — додавати його до деяких салатів. Спробуйте це зробити — можливо, вам сподобається. Регулюйте смак на власний розсуд. Не бійтеся експериментувати.

Рецептом яєчного салату із запеченим яблуком поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.

— Подавайте цей салат із хрусткими грінками, — каже Елла Іванова. — Скибочки багета або батона збризніть рослинною олією і трохи підрум'яньте в духовці. Це дуже смачно! Такий салат можна помістити прямо на грінку. Здивуйте новим смаком своїх рідних та близьких. Відкривати нові смаки завжди неймовірно цікаво.

Яєчний салат із запеченим яблуком

Для заправки

Яйця нарізати, додати подрібнену улюблену зелень і м'якоть запеченого яблука. Заправити соусом із сметани з перцем та гірчицею. Гірчицю беремо звичайну та у зернах. Замість сметани можна використовувати майонез.

Перемішати.

І смачного!

Раніше кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом чудового шоколадного рулету з абрикосовим джемом.

Фото з альбому Елли Іванової