Книга рецептів

Вишуканий десерт до Валентинового дня: подавайте, як у ресторані

22:00 — 27 січня 2025 eye 1596
Десерт на основі шпинатного бісквіту. Фото Елли Іванової

Валентинів день - свято, яке дарує позитивні емоції. Адже кохання — головне почуття в нашому житті.

А ви вже продумали святкове меню? Якщо ні, візьміть на замітку рецепт кулінарки Елли Іванової.

- Приготуємо смачний і ніжний шпинатний бісквіт, - каже Елла Іванова. — А на його основі створимо вишуканий десерт.

Шпинатний бісквіт

Шпинат подрібнити в блендері. Збити яйця з сіллю і цукром, додати цедру цитрусових і подрібнений шпинат з олією. Потім додати просіяне борошно і розпушувач. Акуратно все це перемішуємо. Духовка має бути вже увімкнена. Випікаємо при 180 градусах приблизно 25−30 хвилин. Усе залежить від розміру дека.

Вирізаємо з бісквіта формою сердечка. Обрізки залишаться для декору у вигляді крихти.

Крем для десерту може бути будь-який.

Варіант крему

Усі інгредієнти збити. Прикрасити бісквітні сердечка кремом і фруктами.

І смачного!

Нагадаємо рецепт чізкейку «Перші поцілунки», який зведе з розуму кожного, хто його скуштує.

Фото з альбому Елли Іванової