Книга рецептів

М’ясо просто тане в роті: блогерка Alina FooDee порадила, як приготувати карі з курячого філе

16:04 — 4 лютого 2025 eye 497
Карі з курячого філе

Зима — це час для гарячих та ситних страв, однак при цьому вони мають ще й радувати око, адже навколо — тільки вицвілі кольори лютого.

Додати трохи настрою в сіру буденність точно зможе ароматне каррі з курячого філе, яке зможе приготувати будь-яка господиня. Так вважає фудблогерка Alina FooDee, пропонуючи на гарнір до такого м'яса подавати рис.

«Ідеальний рецепт на вечерю чи обід! Це так смачно, як у ресторані, але при цьому потрібно небагато продуктів та часу, щоб приготувати куряче філе за цим рецептом», — говорить блогерка.

Отже, починаймо готувати!

Інгредієнти:

Приготування

Цибулю дрібно поріжте й обсмажте на вершковому маслі до рум'яності. Додайте часник і потримайте на вогні 2 хвилини. Після цього додайте ложку порошку карі і викладіть на пательню шматочки курячого філе (зручніше використовувати мале філе — його легше нарізати).

Обсмаживши м'ясо, приправте його ложкою смачного томатного соусу, сіллю і перцем.

Наступний етап — додавання вершків. Вони зроблять страву насиченою і дуже гарною. Також замість вершків можна додати кокосове молоко, аби вийшло зовсім по-індійськи.

Тушкуйте м'ясо протягом 10−12 хвилин на помірному вогні.

Подавайте зі шматочком лайму.

А на десерт можна швидко приготувати справжній торт «Наполеон» …у склянках.