Книга рецептів

Паштет з копченої скумбрії за п'ять хвилин: справжня знахідка для любителів намазок

13:59 — 13 лютого 2025 eye 254
Рецепт рибного паштету від Валентина Кущ. Фото — скріншот

Шеф-повар Валентина Кущ (Валя Саенко) поділилася рецептом смачної рибної намазки, уточнивши, що йдеться не про форшмак із оселедця, а саме про паштет зі скумбрії

«Якщо Ви полюбляєте всілякі намазки, то цей варіант для Вас. Готувати дуже швидко і досить варіативно», — стверджує вона на своїй сторінці у соцмережах.

Інгредієнти:

Читайте також: Намазка з оселедця: смачно так, що не відірватися

Приготування:

«Скумбрію можна взяти консервовану або замінити на тунець. Ще можна додати 50 г вершкового масла, так буде ще ніжніше», — додає кулінарка.

Раніше одеський ресторатор Сава Лібкін розповідав, як правильно вибирати оселедець для фаршмака. Риба має бути солоною «дунайкою» і обов'язково — «хлопчиком», бо вони завжди бувають жирнішими.

Фото — скріншот