Книга рецептів

Котлети з печінки: корисна страва, яку оцінять ваші рідні

20:07 — 18 лютого 2025 eye 9265
Котлети із печінки

Готувати ці котлети можна з будь-якої печінки — курячої, індичої, свинячої, яловичої. Перед приготуванням вимочити печінку на 2−3 години у молоці, чи у воді. Потім добре почистити її, повирізати все лишнє, здерти шкірку, якщо є, ділиться кулінарка Лілія Мацько.

Нам потрібно:

Приготування:

Печінку, цибулю, часник мелемо на електричній м'ясорубці, можна блендером. Додати яйце, муку, крохмаль, посолити та поперчити. Все добре змішати. Жаримо на розігрітій сковороді з двох сторін, набираємо ложкою, як на оладки.

Нагадаємо рецепт котлет по-єврейськи.