Книга рецептів

Дивовижний ресторанний десерт для особливого випадку: готується дуже швидко

22:00 — 20 лютого 2025 eye 804

Є страви, приготування яких потребує чимало часу та зусиль. Але бувають і такі, які готуються дуже швидко, а смак мають чудовий. Саме до таких належить маринована полуниця за рецептом кулінарки Елли Іванової. Цей рецепт варто взяти на замітку, бо полуниця зараз продається в супермаркетах практично цілий рік.

- Цей десерт барвистий, яскравий, смачний і ароматний, — каже Елла Іванова. — Готується він неймовірно швидко, але потрібен час для маринування. Подавайте десерт ефектно — наприклад, прикрасивши листочками м'яти. Я додаю в цей десерт ще й гвоздику. Ви теж можете це зробити, якщо любите її аромат.

Маринована полуниця

Полуницю помийте, очистіть від плодоніжки та поріжте на слайси, доповніть соком і цедрою цитрусових та невеликою кількістю подрібненого імбиру. Заправте ароматним медом. Помістіть у холодильник на кілька годин для маринування.

Подавайте з листочками свіжої м'яти.

І смачного!

Нагадаємо рецепт омлету-пудингу з шоколадом і полуницею.

Фото з альбому Елли Іванової