Книга рецептів

Риба, запечена з картоплею: смачно, як у ресторані

21:58 — 22 березня 2025 eye 569
риба, запечена з картоплею

У світі все більше цінується смак натуральних продуктів. Що може бути кращим за запечену рибу з картоплею? Готується така страва просто, а ефект неймовірний. Адже це смачно, як у ресторані. Спробуйте і переконайтеся в цьому особисто.

Готуйте завжди із задоволенням! Тоді страва вийде особливо смачною.

Рецептом поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова, яка любить експериментувати на кухні.

— Приготуємо ароматну смачну страву, — каже Елла Іванова. — За вас практично все зробить духовка. Подавайте страву, прикрасивши зеленню. Вона ідеальна як у свята, так і у будні. Ваші рідні та близькі будуть вам щиро вдячні.

Риба, запечена з картоплею

Картоплю очищаємо і відварюємо до напівготовності. Викладаємо у форму разом із філе рибки та томатами. Перчимо, солимо, додаємо вершкове масло. Запікаємо до готовності. Під час подачі доповнити кропом.

І смачного!

Раніше Елла Іванова поділилася рецептом хрустких грінок з маком і корицею, які полюбляться з першого разу.

Фото з альбому Елли Іванової