Книга рецептів

Салат табуле: освіжаючий смак від суперфіналістки «МайстерШефа»

11:36 — 23 березня 2025 eye 232
Салат табуле можна їсти руками, подаючи його з листям салату. Фото — скрінашот

Учасниця суперфіналу кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенко, яка раніше поділилася рецептом ніжного паштету з курячої печінки, запропонувала приготувати овочевий салат з кашею та зеленню.

«Це освіжаючий салат табуле, який традиційно готується з булгуром, але я замінила на кус-кус — і результат не менш смачний та ще простіший у приготуванні», — пише вона на своїй сторінці у соцмережах.

Інгредієнти:

Читайте також: Салат із незвичайним смаком зі звичайних інгредієнтів: такого ви не куштували

Приготування:

«Цей салат можна їсти руками, подаючи його з твердими листями салату. Він дуже „гнучкий“ - до салату можна додавати більше м’яти, гратися з кількістю лимонного соку чи навіть експериментувати з крупами», — додала Ольга Рябенко.

Раніше кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом салату з редиски та горіхів.

Фото — скріншот