Книга рецептів

Великодні шапочки: діти точно будуть у захваті

22:27 — 17 квітня 2025 eye 366
Великодні шапочки. Фото Елли Іванової

Хто ж не любив у дитинстві ласувати великодніми шапочками з глазур'ю? Виявляється, їх можна приготувати окремо. Білкова глазур смачна сама по собі. Діти будуть у захваті.

Домашня великодня випічка - це завжди смачно. Готуйте із задоволенням!

Рецептом незвичайних великодніх шапочок поділилася кулінарка Елла Іванова, яка любить експериментувати на кухні.

Великодні шапочки з глазур'ю

Для опари

Все з'єднати та дати постояти.

Для тіста

Усе з'єднати. Замісити тісто. Двічі ставити в тепле місце для підйому приблизно на півгодини. Додати родзинки. Накриваємо і відправляємо ще раз у тепле місце на хвилин двадцять.

Випікаємо порційно у вигляді шапочок пасочок за температури 170 градусів приблизно 20 хвилин.

Для глазурі

Білок збиваємо з цукровою пудрою.

Прикрашаємо глазур'ю.

І смачного!

Нагадаємо рецепт моху для декору пасок.

Фото з альбому Елли Іванової