Господиням, які вже визначилися з вибором варіанта своєї великодньої випічки, дуже важливо, як вона виглядатиме.
Тому варто заздалегідь вибрати і глазур, яка може навіть приховати деякі дефекти паски.
Тим більше, що давня порадниця українок Аліна провела на своєму каналі справжній майстер-клас з приготування глазурі на сухому молоці, класичної глазурі білкової та глазурі на желатині.
«Кожна глазур виходить смачною та красивою», — запевняє фудблогер.
Що знадобиться:
глазур на сухому молоці
білкова глазур:
глазур на желатині (на 3−4 паски діаметром 9 см)
Приготування
Глазура № 1. Для неї можна взяти також суху дитячу суміш. Додайте молоко порціями у теплу воду і ретельно розмішайте із цукровою пудрою. Така глазур швидко застигає і до неї нічого не липне, тому оздоблюйте пасочки відразу.
Глазура № 2. Простий варіант, знайомий кожному. Втім, і його можна вдосконалити, якщо пальником надати глазурі карамельного кольору.
Глазура № 3. Цю глазур доведеться варити з цукру і води, після чого ретельно перемішати і додати замочений швидкорозчинний желатин. Охолоджену суміш збийте міксером.
Також ви зможете легко приготувати справжню сирну паску, якщо скористаєтеся рецептом скромного кулінара-красеня.