Книга рецептів

Зробіть так, і не пожалкуєте: красуня Alina FooDee заговорила українською і запропонувала 3 рецепти глазурі для пасочок

19:05 — 17 квітня 2025 eye 226
Автор відео готує. Фото — скріншот

Господиням, які вже визначилися з вибором варіанта своєї великодньої випічки, дуже важливо, як вона виглядатиме.

Тому варто заздалегідь вибрати і глазур, яка може навіть приховати деякі дефекти паски.

Тим більше, що давня порадниця українок Аліна провела на своєму каналі справжній майстер-клас з приготування глазурі на сухому молоці, класичної глазурі білкової та глазурі на желатині.

«Кожна глазур виходить смачною та красивою», — запевняє фудблогер.

Що знадобиться:
глазур на сухому молоці

білкова глазур:

глазур на желатині (на 3−4 паски діаметром 9 см)

Приготування

Глазура № 1. Для неї можна взяти також суху дитячу суміш. Додайте молоко порціями у теплу воду і ретельно розмішайте із цукровою пудрою. Така глазур швидко застигає і до неї нічого не липне, тому оздоблюйте пасочки відразу.

Глазура № 2. Простий варіант, знайомий кожному. Втім, і його можна вдосконалити, якщо пальником надати глазурі карамельного кольору.

Глазура № 3. Цю глазур доведеться варити з цукру і води, після чого ретельно перемішати і додати замочений швидкорозчинний желатин. Охолоджену суміш збийте міксером.

Також ви зможете легко приготувати справжню сирну паску, якщо скористаєтеся рецептом скромного кулінара-красеня.