Книга рецептів

Вершковий крем-суп із шпинату: весняний смак знаменитої фінської страви

15:39 — 6 травня 2025 eye 117
Рецепт крем-супу зі шпинатом. Фото Pixabay

Крем-супи можна готувати і в холодну пору року, використовуючи, наприклад, капусту броколі, а тим більше навесні, коли з'являється перша зелень.

Сайт «Шуба» ділиться рецептом фінського крем-супу зі шпинтом, який готується на курячому бульоні. При подачі на стіл, в кожну тарілку додають по цілому яйцю, звареному в круту, а також сухарики або крекери. Шпинат можна використовувати як свіжий, так і заморожений.

Інгредієнти (на 4 порції):

Читайте також: Готується дуже швидко: рецепт оригінальної та неймовірно смачної юшки по-фінськи

Приготування:

Раніше кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом крем-супу з селерою без вершків.

Фото Pixabay