Паштети ніжні та смачні. Сьогодні у продажу їх чимало. Але коштують вони дорого. Приготовлений вдома паштет обійдеться набагато дешевше. До того ж домашній паштет є домашній. Ви можете бути впевнені, що він натуральний. А натуральна їжа — запорука здоров'я.
Рецептом печінкового паштету з додаванням гарбуза поділилася кулінарка Елла Іванова, яка любить експериментувати на кухні та відкривати цікаві смаки. Готуйте із задоволенням! Пригощайте смачною їжею рідних та близьких. Подавайте її гарно.
300 г курячої печінки
Сіль
Перець
150 г гарбуза
2 цибулини
2 столові ложки олії
Запікаємо приблизно 15 хвилин при температурі 180 градусів печінку, цибулю, гарбуз, попередньо посоливши, поперчивши і додавши олію.
Додаємо 100 г м'якого вершкового масла та пропускаємо через блендер, а потім ще за бажання й через сито. Поливаємо розтопленим вершковим маслом (30 г).
Поміщаємо в холодильник на ніч.
І смачного!
Раніше Елла Іванова розповідала, як приготувати дуже смачну мариновану цибулю.
Читайте також: Фантастично смачний соус: готується швидко та просто
Фото Елли Іванової