Книга рецептів

Салат «Апельсинчик»: обов’язково подавайте на святковий стіл

20:10 — 18 травня 2025 eye 265
Салат «Апельсинчик»

Це улюблений салат сестри фудблогерки Світлани Климовської, яка ділиться рецептами різних смаколиків. Жінка готує його на кожне свято. Оскільки салати, викладені шарами, є обовʼязковою частиною святкового столу в багатьох родинах, вона вирішила поділитися цим рецептом.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Курине філе помити та відварити у воді з додаванням солі, перцю та лаврового листу. Охолодити та порвати на маленькі шматочки. Зварити яйця. Сир натерти на терку.

Підготувати два контейнери або дві тарілки та викласти шарами, як на фото в кільці для бісквітів. На дно шматочки курки, покрити майонезом, потім морква по-корейськи, сир та натерті яйця. Кожен шар змащувати майонезом. Апельсин помити та зрізати шкіру до м’якоті. Декорувати салат апельсином.

Залишити на ніч в холодильнику. Інгредієнтів вистачить на дві тарілки або два контейнери для салату.

Раніше кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом спаржового пирога.