Влітку нема бажання багато часу проводити на кухні. Хочеться більше бути на свіжому повітрі. Саме тому варто використовувати прості рецепти страв. Рецепт кулінарки Елли Іванової, яким вона поділилася з «ФАКТАМИ», здивує вас своєю простою у втіленні. Спробуйте приготувати таке м'ясо — можливо, цей рецепт стане одним із ваших улюблених. Подавайте м'ясо зі свіжими овочами та зеленню. Насолоджуйтесь дарами літами. Адже, на жаль, воно швидкоплинне.
— Таке м'ясо готується дуже просто, — каже Елла Іванова. — Готуйте для рідних та близьких людей із задоволенням та любов'ю.
Смачне та ароматне м'ясо у вині
- 500 г свинини
- Сіль із улюбленими спеціями
- 1 яблуко
- 1 цибулина
- Перець горошком
- 1 лавровий лист
- Вода
- 200 г червоного вина
У каструлю з водою додати м'ясо та інші інгредієнти, включно з червоним вином. Варимо близько 40 хвилин (до готовності м'яса).
І смачного!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт улюбленого літнього салату суперфіналістки «МастерШефа», який готується за лічені хвилини.
Фото з альбому Елли Іванової