Сезон кабачків — ідеальний час, щоб поекспериментувати із цим овочом, що дозволяє готувати масу різноманітних страв. Це і кабачкові оладки, і рагу, і смажені кабачки з часником, кунжутом та соєвим соусом…
А любителі гострих страв можуть приготувати і кабачки по-корейськи, які не такі пекучі, як морква. Рецептом такого швидкого салату ділиться ресурс cookpad.com
Інгредієнти:
- Кабачок — 300 г;
- Морква — 200 г;
- Рослинна олія — 3 с.л.;
- Оцет — 2 ч.л.;
- Часник — 2 збучики;
- Цукор — 2 ч.л.;
- Коріандр мелений — 1 ч.л.;
- Червоний та чорний перець, сіль — за смаком.
Читайте також: Кабачки по-турецьки за 5 хвилин на сковороді: готуватимете їх щодня, бо це смачно і доступно
Приготування:
- Кабачок та моркву натерти на тертці.
- Додати до овочів сіль, цукор, перці, коріандр та оцет.
- Рослинну олію розігріти та залити овочі зі спеціями.
- Дати настоятися кілька годин та подавати до столу.
Раніше кондитерка і фудблогерка Лілія Цвіт розповідала, як приготувати редиску по-корейськи.
Фото Pixabay