Відома українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик, яка нещодавно відпочивала в Туреччині, поділилася зі своїми шанувальниками в Instagram дуже корисним рецептом приготування спаржі.
«Хочу вам запропонувати смачнючий рецепт зі спаржі. Розумію, що зараз 100 грамів коштує як кіло полуниці у розпал сезону, але раджу: побалуйте себе цим делікатесом! Ви точно заслужили! До того ж — спаржу дуже легко готувати! Трохи відварив і підсмажив — і, вважай, готове! Але у мене рецепт вишуканіший! Згодиться і для прийому гостей, яких ви хочете вразити смачною стравою, і для сімейної вечері, і для пікніку, якщо раптом під рукою буде гриль», — написала вона.
За рецептом Ребрик, спочатку треба розігріти духовку до 200 градусів.
«700 гр спаржі наріжте у довжину по 7−10 см; полийте невеликою кількістю оливкової олії і додайте дрібку чорного перцю. Кожне стебло обгорніть тоненьким шматочком копченого бекону. Викладіть у форму для запікання і готуйте 12 хвилин, доки бекон не стане хрумким, а спаржа — ніжною і м"якенькою. На грилі також потрібно готувати 10−12 хвилин», — написала телеведуча.
Як писали «ФАКТИ», місяць тому Ребрик поділилася з шанувальниками рецептом дуже смачного та простого пирога. Ведуча пише, що пиріг підходить до чаю, кави, компоту та навіть до вина. Готується випічка в мультиварці.
Фото: Instagram/liliia.rebrik