Відома актриса Ольга Сумська регулярно ділиться рецептами смачних і корисних страв. Днями артистка довела, що добре розбирається не тільки в традиційній українській кухні, але також знає тонкощі приготування середземноморських страв. В якості легкої та поживної закуски Сумська пропонує приготувати салат з мідій, рецепт якого опублікувала в сторіз в Instagram.
Користь м'яса мідій складно заперечити. М'ясний білок легко засвоюється і при цьому не створює важкості в шлунку. Порція салату забезпечить організм денною дозою поліненасичених жирних кислот, що знижують рівень холестерину в крові, а тому дуже корисні для серця і судин. Мідії є хорошим природним джерелом цинку, дуже важливого для чоловічого здоров'я.
Салат з мідіями
Мідії обсмажити 2 хвилини в соєвому соусі
Додати помідори черрі, ще обсмажити.
У салатниці змішати порізаний авокадо, помите і просушене салатне листя.
Додати суміш помідорів і мідій.
Заправити сметаною або несолодким йогуртом.
Посипати пармезаном.
Нагадаємо, в весняно-літньому сезоні порадувати домочадців можна, приготувавши салат з пастою і насінням або рагу з ранніх овочів.