Книга рецептів

Просто ідеальна начинка: шеф «Пекельної кухні» поділився рецептом приготування пирога зі спаржею

16:32 — 4 червня 2021 eye 511

Шеф «Пекельної кухні» (Новий канал) Алекс Якутін поділився простим рецептом приготування пирога зі спаржею, основою якого є звичайне листкове тісто, а соковитість надає знаменитий соус бешамель.

Інгредієнти для пирога:

Інгредієнти для соусу:

Приготування

У невеликій каструлі розтопіть масло і всипте борошно. Влийте молоко і додайте сіль, перець. Постійно помішуйте до загустіння.

Розкачайте тісто завтовшки 10 мм до 20−30 см. У центр налийте соус бешамель. Залиште край 1 см і змастіть його жовтком. Так край пирога буде красивим і хрустким. Промийте спаржу і обріжте закінчення ніжок. Викладіть її в центр рівномірно по всій довжині.

Збризніть оливковим маслом.

Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, на 30 хвилин. Дістаньте з духовки і посоліть. Натріть сир і посипте їм пиріг.

Пиріг краще не різати, а просто рвати руками.

Раніше кулінар, ведучий ток-шоу «Говорить Україна» (канал «Україна») Олексій Суханов дав «ФАКТАМ» простий рецепт пирога з ревенем.

Фото Новий канал