Суддя шоу «МастерШеф» Володимир Ярославський поділився незвичайним блюдом. Якщо ведучий цього проекту Ектор Хіменес-Браво представив «торт з «колумбійськими нотками», то суддя шоу розкрив СТБ секрет приготування котлет з коропа.
Для приготування котлет Ярославський радить взяти:
• 820 г філе коропа;
• 90 г смаженої цибулі;
• 80 г білого хліба;
• 60 г молока або вершків (10%);
• 1 яйцо.Приготування. Філе коропа пропустити через м'ясорубку. Потім додати обсмажену цибулю та хліб, замочений в молоці або вершках. Ще два рази пропустити через дрібну решітку. Додати яйце, сіль і перець за смаком, перемішати. Після цього сформувати «бургери» та обсмажити. Ще варіант — заморозити, дістати та через пару годин ще трохи підморожені обсмажити — в такому випадку краще з борошном. Потім доводити до готовності ще 5−7 хвилин в духовці.
Раніше Євген Клопотенко розповів, як приготувати куряче філе по-індійськи.
Фото: https://ua.depositphotos.com