Відомий шеф-кухар і ведучий проекту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво, який раніше поділився рецептом пасти з горілкою, розповів, як приготувати дуже смачні курячі крокети.
Він опублікував в Instagram відео процесу приготування, назвавши крокети стравою, від якої всі будуть у захваті.
До кілограму курячих ніжок без шкірки потрібно додати сіль, спеції і соняшникову олію. Викласти м'ясо на пательню і тушкувати 40 хвилин до золотистої скоринки, додавши часник, розмарин, курячий бульйон та біле вино.
«М'ясо відокремити від кісток, зачистивши їх. Додайте сир, картопляне пюре, сухий часник, копчену паприку, сіль і перець за смаком», — пише шеф-кухар.
Потім отриманий фарш потрібно сформувати у вигляді «ніжок» та обсмажити, попередньо обвалявши у борошні, яйці і панірувальних сухарях.
Раніше Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати незвичайний десерт з «колумбійськими нотками» — вафельний торт з вареним згущеним молоком.
Фото зі сторінки Ектора Хіменеса-Браво у соціальних мережах.