Книга рецептів

Тетяна Литвинова поділилася секретом легендарного пирога, створеного помилково

14:55 — 11 липня 2021 eye 5069
Тетяна Литвинова поділилася секретом легендарного пирога, створеного помилково

Відомий кулінар Тетяна Литвинова, яка поділилася рецептом «візитною страви французької кухні», розповіла, як приготувати легендарний пиріг, який був створений у Франції помилково.

Тарт Татен відомий тим, що для його приготування використовують «некондиційні» сезонні фрукти. Підійдуть і персики, і яблука, і сливи.

Інгредієнти

Борошно — 120 г
Яйця — 2 шт
Масло вершкове — 125 г
Цукор — 200 г
Розпушувач — 8 г
Цукор ванільний — 10 г
Персики — 700 г
Вода — 2−3 ст.л.

Фрукти для пирога карамелізуютья, щоб пиріг не «плавав».

Випікати пиріг слід при температурі 150 градусів 50 хвилин.

А відомий кулінар, ведучий ток-шоу «Говорить Україна» (канал «Україна») Олексій Суханов рекомендував свій улюблений швидкий і ароматний пиріг з ревеню.