Книга рецептів

«Коли хочеться чогось, але не знаєш чого»: рецепт смачного чорничного пирога від Ектора Хіменеса-Браво

19:56 — 6 серпня 2021 eye 1148

Суддя «Майстер-шеф» Ектор Хіменес-Браво, який розповів, як приготувати солодку ягідну випічку, як в популярних ресторанах швидкого харчування, показав, як він готує пиріг зі свіжою чорницею.

Родзинкою рецепта є незвичайна форма і вигляд пирога.

Загалом, це саме той варіант, коли дуже хочеться «чогось такого», але не знаєш, чого.

Інгредієнти для тіста:

Начинка:

Приготування

У борошно додати цукор, сіль і кубики холодного вершкового масла, розтерти руками або в комбайні до стану крихти. Потім додати жовтки, і вимішати тісто до однорідності.

Розкачати між двох листів пергаменту 2 кола тіста. Один коло заморозити, інше коло розрівняти в форму і поставити в холодильник.

Ягоди змішати з кукурудзяним крохмалем і цукром, висипати в форму з тестом.

На замороженому колі тіста хаотично вирізати кола і замороженими покласти зверху на форму.

Запікати 25−30 хвилин при 175 градусах.

Після запікання дати пирогу охолонути, дістати з форми і насолоджуватися!

А в якості основного блюда на обід можна приготувати ситний пиріг з ковбасками, сиром, зеленню і квасолею.

Фото instagram.com/hectorjimenezbravo/