Книга рецептів

Вечеря з баклажанів за 30 хвилин: простий рецепт від Тетяни Литвинової

11:11 — 16 серпня 2021 eye 5315

Якщо ресторатор Сава Лібкін розкрив «одеські» секрети приготування «ікри з синеньких», інгредієнти якої рубаються ножем, то кулінар Тетяна Литвинова поділилася рецептом баклажанів по-італійськи.

Відео з процесом приготування цієї пікантної закуски вона виклала на своєму YouTube-каналі, додавши, що баклажани готуються протягом 30 хвилин.

Тетяна Литвинова стверджує, що баклажани по-італійськи дуже легко приготувати. Список продуктів розрахований на приготування 4−6 порцій закуски.

Інгредієнти:

Баклажани по-італійськи запікаються у духовці 30 хв при температурі 200 градусів.

Також читайте рецепт ікри з баклажанів з додаванням болгарських перців, яку можна закатати у слоїки та зберігати в холодильнику.

Фото — скріншот.