Суддя шоу «Майстер-шеф» Ектор Хіменес-Браво, який поділився рецептом класичного клаб-сендвіча, розповів в своєму Instagram, як готує смачний домашній кетчуп.
Інгредієнти:
-
Томати — 500 г.
-
Цибуля — 1 шт. середня.
-
Часник — 1 головка.
-
Сіль.
-
Цукор.
-
Чорний перець.
-
Розмарин і чебрець (за бажанням).
Приготування:
-
Томати очищаються від шкірки та товчуться в пюре. Потім ставляться на маленький вогонь, додаються сіль, цукор і перець. Пюре томити 30−40 хвилин.
-
Поки томати варяться, запекти часник — при 150 градусах протягом 8 хвилин, поки він не стане м'яким.
-
Ріпчаста цибуля обсмажується з додаванням солі та цукру, поки не стане м'яким і золотистим.
-
Смажену цибулю та печений часник перебивають блендером.
-
Готову пасту додаємо в варені томати.
Соус остигає та готовий до вживання.
Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво розкрив секрет смачного чорничного пирога.
Фото з Instagram hectorjimenezbravо