Книга рецептів

Запечений гарбуз із прованськими травами: простий рецепт від Тетяни Мокріді

4:16 — 20 вересня 2021 eye 3972

Директор Школи леді Тетяна Мокріді, крім крем-супу з гарбуза, запропонувала ще один простий рецепт з осіннього цар-овоча. Гарбуз можна запекти в суміші прованських трав, а потім подавати з сиром, насінням, горішками або з листям салату.

Запечений гарбуз з прованськими травами

Крім гарбуза, для страви знадобляться:

Гарбуз очистити від шкірки, нарізати скибочками, посолити і поперчити, посипати сухою приправою. Викласти скибочки на деко і полити оливковою олією.
Запікати 20−30 хвилин при температурі 180 градусів.

Нагадаємо, кулінар Елла Іванова пропонує приготувати з запеченого гарбуза смачний і корисний салат, а з гарбуза з апельсином — вишукане варення.

Фото https://ua.depositphotos.com/