Книга рецептів

«Легко і швидко»: рецепт курячих сердечок у сметанному соусі від Лізи Глінської

18:53 — 1 листопада 2021 eye 3814

Титулований кулінар Ліза Глінська, яка розповіла секрети приготування калорійної і смачної вечері з пастою Болоньєзе, запропонувала урізноманітнити вечірнє меню субпродуктами.

Наприклад, вам може сподобатися її рецепт сердець в сметанному соусі.

Вам знадобиться:

Для соусу:

Для смаження — олія

Спосіб приготування

Підготуйте сердечки, зрізавши зайвий жир, розрізавши їх надвоє і добре промиваючи.

Наріжте цибулю тонкими пластинами.

На розігріту сковороду налийте олії, відправте туди підготовлені серця та цибулю. Посоліть, поперчіть і перемішайте.

Обсмажуйте все при високій температурі, поки цибуля не пустить сік. Потім накрийте кришкою і томіть ще 20 хвилин.

З'єднайте в мисці сметану з водою та борошно, перемішайте, щоб не було грудочок, додайте сметанний соус.

Знизьте температуру до середньої, заважайте до загусання підливи.

Додайте дрібно нарізаний кріп і залиште на вогні 2 хвилини.

Якщо потрібно — додайте сіль та перець.

Нагадаємо, колега Лізи Глинської Володимир Ярославський розкрив секрет паштету з курячої печінки з овочами.