Книга рецептів

«Це нереально смачно»: Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом крилець теріяки

9:08 — 8 листопада 2021 eye 5048

Суддя шоу «МайстерШеф» Ектор Хіменес-Браво, який нещодавно поділився незвичайним рецептом українського борщу, розповів, як він готує курячі крильця у гострувато-солодкому соусі теріяки.

«Той момент, коли м'ясо дуже м'яко сходить з кістки, хрумка скоринка у гострувато-солодкому соусі — і це нереально смачно» , — пише в Instagram Хіменес-Браво.

Інгредієнти:

Приготування:

«І насолоджуємося! Зелена цибуля ідеальна з соусом теріяки!» — пише кулінар.

Суддя «МайстерШефа» радить не використовувати столові прилади — краще брати крильця руками: «Так смачніше».

Раніше кулінар поділився рецептом фаршированого перцю у паніровці, а також запропонував швидкий спосіб випікання гордості кулінарів Франції — пирога Тарт Татен, замінивши у ньому яблука на груші.

Фото: https://ua.depositphotos.com.