Книга рецептів

Важливий «національний продукт»: шеф-кухар Дмитро Борисов розповів, як правильно засолити сало

11:18 — 24 листопада 2021 eye 3936

«Стратегічний продукт» — сало, ціна на яке в Україні зростає, — можна зберігати кількома способами.

Шеф-кухар Дмитро Борисов в ефірі «1+1» розповів про два варіанти зберігання — у слоїках та у морозилці — із попередньою обробкою.

Рецепт засолювання сала у розсолі:

Рецепт засолювання сала, що зберігається в морозилці:

Раніше військові кухарі Андрій поділився рецептом смачної риби, приготовленої із салом. Боєць стверджує, що страва виходить дуже смачною, незважаючи на те, що на перший погляд здається, що ці продукти є несумісними.

Фото з Pixabay.