Книга рецептів

Прощаємось із теплим літечком: ресторатор Дмитро Борисов поділився рецептом кавуна на грилі з мациком та козячим сиром

16:12 — 26 листопада 2021 eye 389

Шеф-кухар Дмитро Борисов, який раніше розповів про кілька методів засолювання сала, поділився рецептом незвичайної страви — грильованого стейку з кавуна з додаванням мацика та козячого сиру.

В ефірі «1+1» він показав, як готують цю страву. Шеф-кухар зазначив, що козячий сир можна замінити на карпатський сир бутз, і поділився секретом приготування кавуна на грилі — він має бути максимально охолодженим.

Приготування:

Раніше суддя шоу «Танці зі зірками» Макс Чмерковський поділився рецептом стейку з яловичини, заявивши, що «стейк та гриль — це чоловіча історія».

Фото з Pixabay.