Книга рецептів

Турецький салат з булгуром від Григорія Германа: швидко та смачно

9:33 — 1 грудня 2021 eye 2249

Телеведучий Григорій Герман, який нещодавно розповідав, як готувати турецьку чорбу, поділився ще одним рецептом страви національної кухні Туреччини — кисира.

Згадуючи, як він у Туреччині знімав процес приготування кисиру (у перекладі це просто означає «турецький салат»), телеведучий зізнався, що тоді від захоплення… впав у море. «Від того, як це смачно, я тоді навіть у море впав. Прямо з пірсу, на якому ми цей рецепт знімали. Щойно мікрофон встиг зняти. Шеф-кухар тоді навіть не одразу зрозумів, що відбувається. Зйомки, кулінарне братерство, а потім бомба і бултих у воду. Бо смачно було! Або я від спеки…» — пожартував Григорій Герман у Instagram.

Інгредієнти:

Приготування:

Раніше телеведучий розповів, як приготувати капонату по-сицилійські. Капоната (сaponata або сapunata) — вид овочевого рагу з баклажанів, тушкованих разом з іншими овочами: цибулею, помідорами, селерою та іншими, з додаванням оливок і каперсів.

Фото зі сторінки Григорія Германа у соціальних мережах.