Книга рецептів

«Знаменний день для молодої сім'ї»: ресторатор Сава Лібкін зробив важливе зізнання

10:44 — 15 грудня 2021 eye 2687

Ресторатор Сава Лібкін, який раніше розповів, як готувати ньюді (голі равіолі), похвалився кулінарними успіхами дружини Марини, яка самостійно приготувала сібаса з картоплею та оливками.

«Сьогодні знаменний для нашої з Мариною молодої сім'ї день», — пише ресторатор у Instagram і додає: «Страва не дуже складна, але ж ви розумієте, що кухареві догодити складно! Вийшло смачно, по-справжньому смачно! Рецепт Марина, як я пізніше дізнався, побачила в одному з ковідних прямих ефірів».

Інгредієнти:

Приготування:

Раніше Сава Лібкін поділився рецептом смачного та корисного сніданку, багатого на білки та клітковину — ліниві вареники будуть ще смачнішими, якщо приготувати їх з карамелізованими яблуками по-італійськи.

Фото зі сторінки Сави Лібкіна у соціальних мережах