Відомий шефкухар Ектор Хіменес-Браво, який раніше дав поради, як оздоровити новорічне меню, поділився в Instagram рецептом новорічного салату з буряком та фетою.
«Якщо, це той самий салат, який замінить один із численних з майонезом на вашому новорічному столі! Вже можна зберігати, він елементарний і дуже смачний!» — написав він.
Інгредієнти:
- Буряк відварений — 200 гр
- Фета — 100 гр
- Апельсин — 150 гр
- Волоський горіх — 50 гр
- Листя салату
- Курячий бульйон — 50 грПриготування:
Всі інгредієнти повинні бути крупно нарізані — важливо тут не рубати їх дрібно та не змішувати смаки.
Спочатку треба підробити горіхи. Щоб не збирати потім по всій кухні горіхи, покладіть їх у пакетслайдер, застебніть його і за допомогою качалки обережно подрібніть.Далі нарізаємо всі інгредієнти великими шматками, збираємо салат. Викладаємо зверху листя салату і заправляємо курячим бульйоном.
Як писали «ФАКТИ», раніше кулінарний блогер Людмила Борщ запропонувала рецепт новорічного салату «Зимова казка», а її колега Ольга Матвій поділилася рецептом салату «Рукавичка», який буде доречним до новорічного столу. А найпопулярніший фудблогер в українському TikTok із 2 млн фоловерів Валерій Пономарь опублікував у Instagram рецепт салату з вугрем теріякі.