Святковий новорічний період з великою кількістю солодощів закінчується, і настав час повертатися до звичного меню. Але творці каналу Кулінарні хитрощі придумали, як влаштувати собі маленьке свято у вигляді ситного сніданку — «кишеньок» із шинкою, сиром та яйцем.
Для їх приготування потрібні:
Етапи приготування
Фольгу змастіть маслом. Викладіть на фольгу лаваш, поклавши посередині шинку/ковбасу.
Додайте тертий сир.
Сформуйте заглиблення, додайте яйце і присипте тертим сиром.
Згорніть кишенькою і покладіть у фольгу.
Випікається ця страва в духовці при 180 градусів приблизно 20−25 хвилин (до приготування яйця).
Вам може також сподобатися оригінальний рецепт яєчні-маффіна з духовки та турецького омлету.