Жодне свято не обходиться без тортів, тістечок, печива. На Старий Новий рік, коли багато снігу та мороз, кондитери рекомендують випічку з медом.
Відома блогерка Лілія Цвіт поділилася рецептом святкового медового торта «Вупі пай». Тільки подивившись на ці ласощі, відразу підіймається настрій й відчувається свято.
Торт «Вупі пай"(whoopie pie)
Продукти
Тісто
олія — 100 г
цукор — 80 г
мед — 2 ст. 50 г
яйце — 1 шт.
борошно — 300 г
розпушувач — 1 ч.л.Крем
вершки — 400 г
цукрова пудра — 120 г
сир Маскарпоне — 200 г
вишні — 150 гДля прикрас
шоколад
сушений апельсин
маршмелоу
Раніше «ФАКТИ» публікували простий рецепт торта «Ялинка» з медових коржів та сирного крему.